start din boligdrøm

NYBYG

Nybyg hus-projekt, udført i Brønshøj i år 2018

kvalificer og strukturér dit byggeri

SKAL DU BYGGE NYT ?

En opgave kan starte ved den helt spæde idé om at købe en byggegrund.

Her hjælper vi med uvildig køberrådgivning og tager gerne med ud og kigger på grunden, hvor vi på stedet kan tale muligheder og potentialer.

 

Ved snak om finansiering agerer vi sparringspartner, og leverer gerne tegninger, budgetter og prisoverslag til bankmøder på et tidligt tidspunkt, så boligdrømmen anskueliggøres. Her er det vigtigt at understrege, at vi hos nordpil arkitekter ikke forsøger at være et fordyrende led. Derfor arbejder vi altid med gensidig tillid til at projektet, til enhver tid, styrer efter (og imod) et godt tilrettelagt budget.

 

Når finansieringen er på plads, er næste skridt at komme nærmere det, der rent faktisk kan blive den nye boligdrøm. I tegninger, visualiseringer og evt. 3D modeller og Virtual Reality formidles projektet til jer, så I er helt indforståede med løsningerne.

 

Herefter kan en ny boligdrøm begynde...

lad nordpil vise vejen

YDELSER

nordpil arkitekters arkitektur tager udgangspunkt i stedet, materialerne og de mennesker, der skal bruge arkitekturen. Vi værner også om den natur der omgiver os og de byer vi bor i.

Vi er gode til at lytte og konvertere dine tanker og drømme til smukke bygninger uden at det behøver at blive højtragende poesi. Vi mener dog, at arkitektur adskiller sig kraftigt fra almindeligt byggeri, ved at tilføje noget særligt til vores omgivelser og at arkitekturen altid skal tilføje merværdi.

nordpil arkitekter er specialister i boligarkitektur og tegner villaer, ombygninger, tilbygninger og renoveringer og beskæftiger sig derved primært med rådgivning til kunder, som ønsker professionel hjælp til at få det bedste ud af deres byggeprojekt. 

Uanset opgavetype er det gennemgående tema for tegnestuen kvalitet og ordentlighed. Det er samtidig de overordnede parametre, der præger rådgivningen hele vejen igennem fra den indledende snak til det færdige resultat.

Læs mere om vores ydelser i hovedmenuen eller
kontakt tegnestuen, hvis I ønsker at høre mere om en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov.

Nordpil's nyeste

Har du et særligt projekt i tankerne?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt

Udtalelser

FRA VORES KUNDER