byggesagkyndig og byggeteknisk rådgivning

Byggerådgivning

Konsulterende opgave omkring taglægningen for ejendommen

byggesagkyndig hjælp

Få kvalitet i dit byggeri

Har du brug for en byggesagkyndig?
Når du vælger at tilknytte en byggesagkyndig i forbindelse med opførelsen af dit nye hus, sikrer du dig en byggeperiode, som er tryg og rolig.

Vi tager dialogen direkte med den udførende entreprenør ude på byggepladsen med henblik på at drøfte eventuelle fejl og mangler konstateret ved tilsynet.

Ved vores næste tilsyn på byggeriet, vil vi ligeledes følge op på tidligere notater og kommenterede fejl i videst mulige omfang. Derved er vi sikre på, at bygningen bliver opført korrekt og der ikke sker eksempelvis fugtskader.

Det betyder, at du roligt kan læne dig tilbage og følge byggeriet fra sidelinjen, uden alle bekymringerne omkring forholdene nævnt i vores tilsynsnotater eller fejl som senere i forløbet vil blive opdaget.

Hvad indeholder et byggetilsyn

 • Fundamentstilsyn ifm. støbning af fundamenter og armering.
 • Terrændækstilsyn inden støbning af gulve for kontrol af installationer.
 • Tagkonstruktion og bagmure for kontrol af forankring, mv.
 • Opstart af murerarbejde, kontrol af fugtsikring.
 • Tilsyn med dampspærre og fugtproblemer.
 • Tilsyn med vådrumssikring, kontrol af fald mv.


Teknisk notat eller vedligeholdelsesplan ?

Nordpil udfører udover byggerådgivning til boligprojekter også tekniske notater og hjælper ejere og ejerforeninger med planlagt vedligehold af deres ejendom. 

Et teknisk notat omfatter en besigtigelse og en kort beskrivelse af problemets omfang og om muligt et løsningsforslag eller en forbedringsmulighed. Hvis der skal akut udbedring til, kan vi bistå med styring og koordinering af håndværkere.

Rådgivning kan bl.a. omhandle:​

 • 10 års vedligeholdelsesplan
 • Råd
 • Fugt og skimmel
 • Revner i murværk
 • Utætte tage
 • Uvildig rådgivning ifm. byggeri

Lad nordpil vise vejen

YDELSER

nordpil arkitekters arkitektur tager udgangspunkt i stedet, materialerne og de mennesker, der skal bruge arkitekturen. Vi værner også om den natur der omgiver os og de byer vi bor i.

Vi er gode til at lytte og konvertere dine tanker og drømme til smukke bygninger uden at det behøver at blive højtragende poesi. Vi mener dog, at arkitektur adskiller sig kraftigt fra almindeligt byggeri, ved at tilføje noget særligt til vores omgivelser og at arkitekturen altid skal tilføje merværdi.

nordpil arkitekter er specialister i boligarkitektur og tegner villaer, ombygninger, tilbygninger og renoveringer og beskæftiger sig derved primært med rådgivning til kunder, som ønsker professionel hjælp til at få det bedste ud af deres byggeprojekt. 

Uanset opgavetype er det gennemgående tema for tegnestuen kvalitet og ordentlighed. Det er samtidig de overordnede parametre, der præger rådgivningen hele vejen igennem fra den indledende snak til det færdige resultat.

Læs mere om vores ydelser i hovedmenuen eller
kontakt tegnestuen, hvis I ønsker at høre mere om en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov.

Nordpil's nyeste

Har du et særligt projekt i tankerne?

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt

Udtalelser

FRA VORES KUNDER