Erhverv

Arkitekt til erhvervsejendomme

Tilbygningsprojekt udført i Aarhus i år 2015
Tilbygningsprojekt udført i Aarhus i år 2015
Tilbygningsprojekt udført i Aarhus i år 2015

vi har respekt for jeres økonomi

Erhverv

Vi har en særdeles god evne til at forstå og medtage vores bygherrers visioner og ønsker som grundlag for konkrete løsninger og arkitektoniske detaljer. Desuden arbejder vi altid med budgettet tidligt og som en drivende faktor. Dette resulterer i rammer, som ikke blot ser godt ud, men som også fungerer i praksis, og som skaber merværdi.

ARKITEKTONISK OPPORTUNISME
Vi er fleksible i vores mindset fordi verden omkring os er foranderlig og i evig udvikling. Derfor løser vi vores projekter en arkitektonisk opportunistisk tilgang og med en vished om, at der ligger benspænd latent indlejrede i alle processer. Vi tror på, at der med det stærke greb/koncept følger en naturlig løsning - også når forudsætningerne ændres.

Nordpil Arkitekter tilbyder kunder 3D visualiseringsværktøjer, som f.eks. kan ses på IPad og PC. Det kan gøre en kæmpe forskel for at vurdere konkrete løsninger, som kan testes af ved at ”gå rundt i tegningen” for en vurdering af f.eks. størrelses- og lysforhold som en del af beslutningsgrundlaget for den videre projektering.

Vi kombinerer vores rådgivning ”i øjenhøjde" med vores dybe erfaring med teknisk rådgivning inden for vedligeholdelsesplaner og større renoveringsopgaver på ex. etageejendomme. Desuden indgår tegnestuen også i samarbejder omkring projektudvikling og investeringsopgaver ved ex. tagboliger, rækkehusprojekter og projektudvikling.

ERHVERVSKUNDER & FORENINGER

Nordpil arkitekter vil arbejde bredt med arkitektur og hjælper bl.a. private bygherrer med at få det bedste ud af deres byggeri, men ønsker ligeledes at udbrede kendskabet til vores kompetencer, så de i vid udstrækning også omfavner erhvervskunder, ejer- og andelsforeninger. Tegnestuen har årelang erfaring inden for dette felt, og håber i fremtiden at gøre os mere synlige netop her, da vi har meget at byde på.

BYGNINGSVEDLIGEHOLD OG RENOVERING

Det er alment kendt, at det er økonomisk meget fordelagtigt at vedligeholde frem for at vente på at skaderne sker – især når det drejer sig om bygninger. Hvis der udarbejdes en professionel vedligeholdelsesplan, med opmærksom på selv mindre skader, kan problemerne tages på forskud. Udarbejdelsen af en sådan plan kan Nordpil varetage. 

 

Kontaktformular

Fortæl os om dit projekt