byggesagkyndig hjælp
Få kvalitet i dit byggeri
Har du brug for en byggesagkyndig?
Når du vælger at tilknytte en byggesagkyndig i forbindelse med opførelsen af dit nye hus, sikrer du dig en byggeperiode, som er tryg og rolig.
Vi tager dialogen direkte med den udførende entreprenør ude på byggepladsen med henblik på at drøfte eventuelle fejl og mangler konstateret ved tilsynet.
Ved vores næste tilsyn på byggeriet, vil vi ligeledes følge op på tidligere notater og kommenterede fejl i videst mulige omfang. Derved er vi sikre på, at bygningen bliver opført korrekt og der ikke sker eksempelvis fugtskader.
Det betyder, at du roligt kan læne dig tilbage og følge byggeriet fra sidelinjen, uden alle bekymringerne omkring forholdene nævnt i vores tilsynsnotater eller fejl som senere i forløbet vil blive opdaget.
BYGGETILSYN
Hvad kan et byggetilsyn typisk indeholde?
- Fundamentstilsyn ifm. støbning af fundamenter og armering.
- Terrændækstilsyn inden støbning af gulve for kontrol af installationer.
- Tagkonstruktion og bagmure for kontrol af forankring, mv.
- Opstart af murerarbejde, kontrol af fugtsikring.
- Tilsyn med dampspærre og fugtproblemer.
- Tilsyn med vådrumssikring, kontrol af fald mv.
BYGNINGSVEDLIGEHOLD
EJER- OG ANDELSBOLIGFORENINGER
10 ÅRS VEDLIGEHOLDELSESPLAN
En god vedligeholdelsesplan anviser hvad der skal gøres, hvornår det skal gøres og hvad det koster. Således kan du som ejer let træffe afgørelser og planlægge fremadrettet vedligehold ud fra vedligeholdelsesplanen – og endda med økonomiske overslag, så du ved hvad det år for år vil koste.
Man kan godt sige, at en vedligeholdelsesplan er en manual for, hvordan du skal passe på din ejendom.
Med denne i hånden har du det korrekte billede af ejendommens nuværende byggetekniske tilstand og ikke mindst en manual for, hvordan du skal passe på ejendommen.
Ingen vedligeholdelsesplaner er ens og det er vigtigt at planen modsvarer dine fremtidige ønsker for ejendommen, hvilket opnås ved et godt og tæt samarbejde.
Husk at vedligeholdelsesplanen kun afspejler bygningens tilstand på det tidspunkt, den bliver lavet, så i den 10- årige periode, den strækker sig over, er det vigtigt at holde den ajour.
Den gode vedligeholdelsesplan fungerer i korte træk som et værktøj, som du kan bruge til at planlægge vedligeholdelsesarbejder i den rigtige rækkefølge på en gennemtænkt måde.
Hvorfor skal jeg have en vedligeholdelsesplan?
Opskriften på god bygningsvedligeholdelse er at skaffe sig overblikket, planlægge sine handlinger og systematisere tilstandsvurderingen af ejendommen. Herved holdes bygningen på et optimalt niveau og man får mest muligt ud af sine penge frem for at klatte penge væk på akutte nødløsninger – som oftest bliver dyrere i sidste ende.
Ved planlægning af opgaver over en årrække kan der sågar skabes grobund for investeringer, der kan bringe bygnings- og brugsværdien op på et højere niveau til glæde for både udlejer og lejer. Der er på den måde en klar og direkte sammenhæng imellem bygningsvedligehold og bygningsværdi.
TEKNISK NOTAT
Nordpil udfører også tekniske notater og hjælper ejere og ejerforeninger med planlagt vedligehold af deres ejendom.
Et teknisk notat omfatter en besigtigelse og en kort beskrivelse af problemets omfang og om muligt et løsningsforslag eller en forbedringsmulighed. Hvis der skal akut udbedring til, kan vi bistå med styring og koordinering af håndværkere.
Rådgivning kan bl.a. omhandle:
- Råd
- Fugt og skimmel
- Revner i murværk
- Utætte tage
- Uvildig rådgivning ifm. byggeri
Kontaktformular
Fortæl os om dit projekt