Byg bæredygtigt

Skån miljøet og spar på energien

Tilbygningsprojekt udført i Aarhus i år 2015

byg bæredygtigt

Det skal give mening

Vores forståelse af hvordan bæredygtigheden kan finde sin naturlige plads i arkitekturen er ikke baseret på lange teorier og udregninger. Det stammer mere fra vores følelse af ansvarlighed. Når der bruges energi, penge og materialer på at udføre byggeri, kan vi bedst forsvare arkitekturen ved, at den ikke er statisk, dvs. at den kan bringes ind i fremtiden - også med an- dre brugere. Det gør desuden, at bygningen bevarer sin værdi bedre, at der går længere tid før der skal bygges nyt igen, og i sidste ende er de mest bæredygtige kvadratmeter dem, der ikke bliver bygget.

Vores syn på bæredygtighed er præget af en sund-fornuft tilgang, og vi er trygge ved, at vores faglighed står på skuldrene af mange hundrede års byggetradition. I det hele taget elsker vi spændingsfeltet mellem teori og praksis, og vi går altid efter at være med til at skabe bygbar og værdiskabende arkitektur med mennesket i centrum.

Nordpil arkitekter er bygget op omkring kærligheden til nordisk arkitektur og dens byggetraditioner. Vi er fortaler for en arkitektur, som kan og skal give mere livsværdi til både brugere og omverdenen. Det skal give mening.

Fortæl os om dit projekt

Her kan du helt uforpligtende fortælle os om dit projekt.
Udfyld venligst dette felt
Udfyld venligst dette felt