TILBYG

Tilbygning i stil med eksisterende villa

I dette projekt er der tilføjet en tilbygning i forlængelse af, og i stil med, den eksisterende villa. Tilbygningen byder på forældreafdeling, badeværelse, bryggers og fordelingsgang samt en ny og forbedret forbindelse til haven både fysisk og visuelt.

 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Højbjerg
50 kvm
Udført
Privat

Tilbygning

Fra haven kan det være svært at se, at der er tale om en tilbygning, idet den har samme udtryk som den eksisterende bolig.
Image

Siddeniche

Vindueskarmen har fået en god bredde, som gør det muligt at benytte den som siddekrog. Dermed fungerer gangen nu både som opholds- og gennemgangsareal. Det store vindue giver mulighed for at kunne sidde uforstyrret og nyde kigget ud i haven.
Image

Udgang til haven

Der er skabt udgang fra den nye fordelingsgang, der ligger i forlængelse af det eksisterende køkken. Udgangen fører ud til en lille, hyggelig træterrasse med tilhørende loungeområde. Terrassen løber langs tilbygningen, og bliver ligeledes også forbindende led mellem soveværelset og haven.

Image
Image

Forældreafdeling

I den sydligste ende af tilbygningen, er der etableret en forældreafdeling med egen adgang til badeværelset ved siden af. Et stort vindue kaster en masse natuligt lys ind i rummet, og skaber kig ud i haven.
Image

Badeværelse med himmelkig

Ved siden af soveværelset er der etableret et badeværelse, som kan tilgås fra soveværelset, såvel som fra gangen. Store naturfliser, snedkereret inventar i eg og messingdetaljer er kendetegnet for materialevalget i dette rum. 

I loftet skaber et vindue kig til himlen og dejligt med lys i rummet.

Materialer

Tilbygningen har samme udtryk som det eksisterende hus både i form og materialevalg. 

En ny belægning ved husets indgang skaber forbindelse mellem husets afdelinger og direkte adgang til tilbygningens bryggers.
Image

Bryggers

Husets nye bryggers er både praktisk, funktionelt og stilrent. Her er masser af plads til opbevaring, overtøj og beskidte sko. Fra bryggerset kan man via fordelingsgangen gå direkte ud i køkkenet med sine indkøbte varer.
Image