TILBYG

Tilbygning med mere plads til livet

Til en helt unik beliggenhed har vi tegnet dette sommerhus - helt i træ og dermed i åndbare materialer fra inderst til yderst.

Vi har arbejdet indgående med materialitet, detaljer og husets funktioner, der er tilpasset naturen og udsigten omkring huset. 

 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Silkeborg
Ca. 35 m2
Udført
Privat

UDERUM

Tilbygningens langside har fået indsat et langt vinduesparti med skydedøre, så der er mulighed for at trække liv og selskaber udenfor. Dermed aktiveres haven og de udendørs kvaliteter ved grunden.
Image
Image

KONTRAST

Bygherre drømte om et sort køkken, men ønskede ikke et mørkt rum. Derfor valgte vi at kombinere det mørke køkken med en lys køkkenø af egetræ, så rummet stadig er åbent, naturligt og lyst.
Image

Plads til hele familien

Bygherre ønskede ét stort leverum, hvor der var plads til, at børnene kunne lege i stuen, mens der blev lavet lektier ved spisebordet og mad i køkkenet.

nicher

Tilbygningens tag er ført videre udover en lille niche, så der er plads til skygge om sommeren og læ for dug eller regn. Her kan man tilbringe mange lange aftner hele året.
Image

Kontakt til naturen

Bygherre ønskede et naturligt og rolig udtryk i deres bolig. Derfor var det vigtigt, at det grønne blev lukket indenfor - og at lyset blev en aktiv del af hverdagen i deres nye leverum.
Image