OMBYG / TILBYG

Forvandling fra villa til sommerhus

En 70'er villa er totalombygget og har fået et helt nyt udtryk, der matcher funktionen som sommerhus. 

 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Østjylland
140 m2
Udført
Privat

Transformation

Det eksisterende hus er efterisoleret og har fået ny klimaskærm i træ og en ny tilbygning tilføjet. Tilsammen udgør sommerhuset nu en række forskudte volumener med en komposition over saddeltaget.
Image

Udendørsarealer

I projektet har der været fokus på at skabe gode uderum med mange nicher, kroge og overdækkede arealer. Facadebeklædningen og terrasse er i træ, som patinerer smukt og bidrager med et varmt og naturligt udtryk.
Image
Image

Uderum med udsigt

Lys, venlige materialer og så lige en god kop kaffe - det må være et uderum, der inviterer til ophold. Her kan man starte dagen langsomt og nyde sommerhuslivet.
Image

Wellness

Med pool, udebruser og sauna kan sommerdagene rigtig nydes. Behagelige overflader i træ danner ramme om dette uderum fyldt med wellness.

Direkte udgang til terrassen

Fra stuen er der direkte udgang til træterrassen, som omgiver sommerhuset som en forlængelse af underetagen. Den lette overgang mellem ude og inde gør udearealerne mere tilgængelige og brugbare.
Image

Tænker du 70'er villa? Nej, vel?

Men faktisk er dette netop en forvandling af et 70'er hus, der før fremstod som en tung villa i mursten. Her ses et billede af boligen før ombygningen. Siden da er nye volumener tilføjet, og der er kræset om materialer og gode uderum, der skaber den rette sommerhusstemning.
Image