NYBYG

Sommerhus, træhus og levehus

Til en meget unik beliggenhed har vi tegnet et meget unikt sommerhus - helt i træ og dermed i åndbare materialer fra inderst til yderst.

Vi har arbejdet indgående med materialitet, detaljer og husets funktioner, der er tilpasset naturen og udsigten omkring huset. 

Projektet har været i Bo Bedre 7.2023 (klik for link)

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Dyngby
140 m2
Udført
Privat

UDSIGT

Facaden mod udsigten er i naturlige materialer og med god mulighed for udkig, men der er også indarbejdet åbninger og opdelinger, som er med til at understrege husets trækonstruktion med synlige limtræsbjælker og spær.
Image
Image

Privatliv og funktionalitet

På begge husets langsider - op til tæt beplantning - er værelserne placeret med døre ud til terrassen. Disse døre giver facaden en rytme og et harmonisk udtryk.
Image

Materialer

Huset er kendetegnet ved at være holdt i enkle, naturlige og få materialer. Således udgør skorstenselementet en tung kerne i tegl. Konstruktive træelementer er holdt i naturlige farver, vindues- og dørpartier er i egetræ og tagrender og nedløbsrør er i sort zink.

INTERIØR

Huset er helt i træ og indvendigt udgør birkefinerplader væg- og loftsbeklædning. Gulvet er poleret beton og vinduerne er udarbejdet i egetræ.
Image