OMBYG

Ombygning af 1950'er villa

I projektet har der været fokus på sammenhæng, lys og udearealer. Boligens opholdsarealer er ombygget, således at der er åbnet op mellem køkken og stue samtidig med, at der er skabt større samhørighed med haverummet. 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Aarhus
165 m2
Igangværende
Privat

UDEAREALER

I projektet har der været fokus på optimering af udearealerne. Nye læmure definerer terrasserne, og der er etableret en ny trappenedgang fra spisestuen.

Image
Image

LYS

Et stort vinduesparti i stuen sikrer godt lys samt god visuel forbindelse til haverummet og terrassen. Der er åbnet op, så stuen er i delvist åben forbindelse med de øvrige opholdsrum. Dermed opnås kontakt og afskærmethed på samme tid. 
Image

Åbenthed

Boligen er åbnet op, så spisepladsen nu er placeret i et gennemlyst rum i åben forbindelse med køkkenet. Fra spisepladsen er der god forbindelse til haverummet og en ny trappe skaber med få trin direkte kontakt til terrassen.     

Et nyt indbygget møbel med siddeplads og opbevaring udgør et hyggeligt og praktisk element i boligen.

sammenhæng

Boligen er åbnet op mellem opholdsrummene, således at køkken, spiseplads og stue nu er i åben forbindelse. Dette skaber et sammenhængende og gennemlyst rum, hvor overgangen mellem funktionerne er glidende. 
Image