OMBYG

OMBYGNING, veksø SJ. 

I denne ombygning værnes der om klassiske materialer i høj kvalitet kombineret med moderne elementer som en fritstående gaspejs. Projektet omfatter desuden facadeisolering, nyt tag og et orangeri. Fra yderst til inderst er den ældre villa omdannet, og der er skabt nutidige, komfortable rammer. Huset ligger i øvrigt naturskønt på en skrænt, hvilket har præget husets indretning og materialevalget.

Klik for link til mere information om projektet i Nytt Rom 6.2023, Livingetc Sep 2022, Bo Bedre 11.2021 eller hos Danske Boligarkitekter. Projektet er desuden indstillet til Renoverprisen 2024.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Veksø Sj.
100 m2
Afsluttet
Privat
Image

ombygning med sjæl

Huset, der er beliggende på en skrænt og med udsigt over en sø, er ombygget i personlig stil og med elementer som åben pejs, rå teglklinker og indfald af dagslys kombineret med specialudviklet kunstig belysning.

Ankomst

Her har vi blandet funktioner og typologier, og udfordret den gængse opfattelse af entreen, som er kombineret med et orangeri, hvilket er det første, som man møder ved ankomsten til huset.
Image
Image

MATERIALEVALG

Materialitet spiller en stor rolle i vores opfattelse af rum. Via teglen, som er benyttet som gulvbelægning i køkkenet, trækkes de naturlige materialer med ind i huset og giver et rustikt præg.

Rum med sjæl

I samarbejde med bygherre er resultatet blevet et varmt og personligt hjem med masser af sjæl og en bearbejdning af dagslyset, som fremhæver de materialer vi har benyttet i rummene.
Image