OMBYG

Ombygning af udsigtsvilla 

I et naturskønt og fredet området har vi i tæt samarbejde med familien planlagt ombygning og renovering af denne murstensvilla. Oprindeligt lå her et bindingsværkshus, men det bestående hus er genopført i 1988, da det oprindelige nedbrændte. Villaen står over for en gennemgribende renovering med henblik på, at opnå bedre rumfordeling med større funktionalitet. Boligen åbnes op mod udsigten og der skabes en bedre kontakt med omgivelserne.

 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Ry
150 m2
Igangværende
Privat

FACADE OG UDTRYK

Det har været en balancegang at opnå et nedtonet facadeudtryk af hensyn til den omgivende og fredede natur og samtidig skabe nutidige, lyse og mere rummelige rum. Af samme grund har vi arbejdet med brug af lameller, der nedtoner refleksvirkninger fra de store vinduespartier, hvorfra der skabes nye kig mod søen.  

Image
Image

dobbelthøjt rum

Der bliver skabt lys og rumlighed i stuen, hvor der åbnes op til kip og et nyt, stort vinduesparti åbner op mod den unikke udsigt. Visualiseringen viser, hvordan der i hjørnepartiet er indtænkt en specialdesignet siddeniche, hvorfra man kan nyde lys og udsigt.

Image

OPHOLDSRUM I SAMMENHÆNG

I direkte forbindelse med det store opholdsrum ligger køkken og spisestue i forlængelse af hinanden. Også her er der skabt særlige siddenicher, der opfordrer til samvær på tværs af aktiviteterne. 

INTERIØR og materialer

Der er indtænkt specialløsninger og kvalitetsmaterialer, hvilket giver langtidsholdbare løsninger, der tilgodeser bygningens karakteristika. 

Image