OMBYG

Ombygning i risskov, aarhus

Vi har hjulpet en familie med en større ombygning af et dobbelthus i to plan. I et godt samarbejde med både bygherre og de udførende håndværkere har det været intentionen at finde balancegangen mellem det oprindelige 40´er hus sjæl og en moderne opgradering af rummene, så de tilsvarer en familie anno 2020.

Nordpil Arkitekter har bistået med hjælp i alle faserne fra skitseforslag til aflevering.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Risskov, Aarhus
100 m2
Afsluttet
Privat

ankomst

Allerede ved ankomsten ser man straks boligens potentiale med en hall, der åbner sig op til kip til 1. sal. Vi har åbnet op mod opholdsrum, men bevaret hall´ens iboende kvaliteter og renoveret overflader med omtanke. Vi "spiller" dermed med på husets oprindelige materialeholdning.

Image
Image

åbne rum

Et gangareal behøver ikke være kedelig. Her har vi ladet bygningens konstruktion komme til udtryk og fremhævet de smukke træbjælker.

nyt badeværelse

I forbindelse med totalrenovering af husets 1. sal, hvor der var brug for et ekstra værelse, er der også udført et helt nyt badeværelse. 

Image
Image

velkommen hjem

Da boligens opholdsrum er orienteret mod vest, og med ønsket om at kunne nyde aftensolen, har vi foreslået denne alternative terrasse, som også er husets ankomstareal. Der kan skærmes af når der er behov for det, og så har man en helt privat aftenterrasse med adgang fra stuen.