OMBYG

Nyt liv i gamle rammer

Vi så masser af potentiale i denne smukke villa fra starten af 1970'erne, da bygherre kontaktede os. For at matche familiens behov har vi ændret planløsningen, så boligen føles mere rumlig og nutidig.

Huset er istandsat med stor respekt for den eksisterende arkitektur og de mange bevaringsværdige løsninger. Vi har suppleret med moderne materialer og arkitektoniske træk.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Aarhus
195 m2
Udført
Privat

Udgang til haven

Vi har åbnet husets kælder op, så det nu er muligt at trække sig udenfor fra begge boligens etager. Derudover er der sat nye vinduespartier i, så der kommer mere lys ned til underetagen.
Image
Image

Niveauskift

Huset er opbygget, så man træder ind på et plateau. Det skaber mulighed for at lave en entré, hvor der er lange kig mod både kælderen og husets spisestue.
Image

Materialer

De smukke, gule mursten fra husets eksteriør er originalt trukket ind i boligen. Dette har vi valgt at bevare og har fundet en løsning, hvor det moderne, grå PU-gulv står flot til de klassiske materialer.

vægpartier

I husets spisestue er langsiden beklædt med træpaneler af egetræ. Her bliver der skabt en skøn varme i husets hjerterum, mens man på samme tid bevarer træk fra 70'er boligens arkitektur.

I ombygningen er der blevet lukket op, så der nu er gennemgående lys fra spisestuen og ud i køkkenet på den anden side.
Image

Naturlighed og varme

For at skabe et varmt og roligt hjem, er der valgt naturlige materialer i dæmpede farver. Her ses f.eks. et smukt egetræsmøbel på badeværelset kombineret med en varm, rødlig klinke.

Image