NYBYG

Gildesal med plads til livet

I dette projekt ønskede bygherre at renovere den gamle, bevaringsværdige staldbygning fra 1928. Det var drømmen at få etableret en gildesal med plads til masser af liv og fest - både ude og inde.

Gennem hele projektet har der været et stort fokus på genanvendelse af materialer. Dette kan man blandt andet se i barområdet, hvor de gamle vinduer er genanvendt.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Østjylland
130 m2
Under opførelse
Privat

HELE OPLEVELSEN

Projektet rummer, udover den renoverede staldbygning, et industrikøkken, 2 badeværelser med bad, sofaområde, et overdækket barområde og masser af plads.
Image

interiør

Der er kræset for detaljerne i dette projekt, for at holde gildesalen rustik og i stil med resten af grundens bygninger.

Der er tilføjet et repos, hvor gæster kan trække sig tilbage og sætte sig i bløde møbler.
Image
Image

aktiviteter hele året

Bygherre ønskede et sted, hvor der kunne holdes sommerfester, samles æbler, fejre Oktoberfest, lave honning og afholde vildmarksbadning. Derfor er der mange nicher, så stedet fungerer både til store og mindre arrangementer.
Image

Gildesalen

Den gamle staldbygning istandsættes, så den kan rumme op til 60 mennesker. De gamle og rustikke detaljer er bevaret og et smukt ovenlys er sat ind for at gøre rummet mere åbent.

eksteriør

Omkring staldbygningen etableres der et barområde med terrasse, hvor gæsterne kan trække ud, når vejret er godt.

Image