OMBYG OG RENOVERING

OMBYGNING DER SKABER GLÆDE I HVERDAGEN

Den klassiske 70´er villa med høj rejsning (et såkaldt 1 1/2 plans hus) rummer for det meste en god rumfordeling, som er god at arbejde videre med, men i dette tilfælde var der mange små rum og et ikke særligt oplyst spiseområde. Ønsket for ombygningen var dermed at åbne op og skabe lysere rum. 

 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Viby J
120 m2
Udført
Privat

Køkken

Køkkenet er udvidet i området, hvor der tidligere var en entré. Det har skabt et gennemlyst køkken og spiseområde, der er mere åbent og indbydende.  

Image

Spisestue

Fra køkkenet er der kig gennem spisestuen og ud i haven. Mod haven var der tidligere blot et vindue, men i dag er der åbnet helt op, og med indsættelsen af en foldedør, kan det fulde potentiale af uderummet udnyttes.

Image

Etageadskillelse

En del af løsningen var at vende trappen om. Den eksisterende trappe er derfor vendt (og renoveret). 

Fra stueetagen er der nu skabt meget bedre flow til 1. sal, så gangarealer, der er svære at møblere er minimeret. 

Image
Image

Kig ned gennem etager

Fra trappen skabes der et smukt kig ned til stueetagen. Gavlvinduet er nyt og en del af løsningen for at skabe et lyst og rummeligt opholdsrum. 

SIDDENICHE

I stuen skaber et stort nyt vindue udkig til haven. Et indbygget møbel skaber en dyb vindueskarm med siddeniche og opbevaring i stuen.

Image

Terrasse

Der er skabt adgang til terrassen fra både spise- og tvstuen. Om sommeren kan terrassedørene åbnes, og der kan skabes en naturlig uafbrudt bevægelse mellem ude og inde.

Image