NYBYG

villa i ry

For en familie på fem personer har vi tegnet et enkelt og tidsløst hus i materialer af høj kvalitet. Vi har hjulpet helt fra start ved besigtigelse af byggegrund og til aflevering af den færdige villa. Projektet er et eksempel på, hvordan man med enkle nedslag fra arkitekten, kan opnå stor arkitektonisk kvalitet ift. helheden.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Ry, Danmark
185 m2
Udført
Privat
Image

ankomst

Ved ankomsten til huset er der lagt vægt på dels at lede folk den rigtige vej ind i huset, men det har også været vigtigt at skærme af mod vejen, så der opstår private zoner i et ellers åbent nybyggerkvarter. En dobbelt carport danner sammen med huset en åbning og adgang til huset.

privathed i nybyggerkvarter

I nybyggerkvarterer er der ekstra behov for at indtænke mulighed for privathed. Her har vi skærmet af mod vejen med garagen, der sammen med huset danner en fin overdækket ankomst langs husets sydfacade. 

Image
Image

haveliv

Vi indtænker som altid uderummene med ind i vores projekter Her ses det, hvordan terrassen i samspil med overdækningen skaber en overgang mellem bolig og have, og samtidigt definerer et langt kig ned langs bygningen.

INTERIØR

Et niveauskifte opdeler stuearealet, og skaber en defineret rumlighed i boligens ene ende. Fra stuen er der god visuel kontakt til udearealerne, som kan nydes fra den specialbyggede bænk i vinduet. På endevæggen er teglstenene trukket med indenfor, hvilket bringer stoflighed til rummet. 

Image
Image

OVERDÆKNING

Overdækningen giver mulighed for ophold udendørs, uden at skulle tage forbehold vejret. Udover at skærme for nedbør og vind, skærmer den også for solen, så boligen ikke overophedes.