NYBYG

Træhus i naturskønne omgivelser

På denne naturskønne, tætbevoksede grund finder man snart en bolig, som afspejler omgivelserne med en naturlig facadebeklædning og et japandi udtryk, der minder om en lille skovpavillion.

Villaens tag har en helt særlig udformning med afrundede hjørner for at opbløde mødet med den omkringliggende natur. Taget er beklædt med skiffer, der står i flot kontrast til det bærende system, som er udarbejdet af smukt limtræ.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Fredensborg
195 m2
Igangværende
Privat

Livet i naturen

Bygherre ønskede sig i dette tilfælde en bolig, som kunne rumme mange funktioner, og havde samtidig et ønske om at inddrage haven og naturen aktivt. Derfor har vi tegnet en villa, hvor der er fokus på smarte kvadratmeter og plads til naturen.

Image
Image

Åbenhed

Husets hjerte er et åbent atrium, hvor familien kan opholde sig på alle tider af året. Med dette træk sikrer man et smukt og naturligt dagslys i alle husets rum.

Atriummet er med til at skabe en transparens og udvisker markeringen af ude og inde, så der opstår uvished om, hvorvidt man står i naturen eller boligen.

Image

Materialer

Huset er kendetegnet ved at være holdt i enkle, naturlige og få materialer. Husets tag har en kurvet og blød form, som gør overgangen fra det byggede til naturen mere rolig.

Taget er udformet som en vifte med runde hjørner og mimer dermed naturens bløde linjer.

Køkken med lys

Bygherre drømmer om et stort og åbent køkkenareal med masser af bordplads, mulighed for opbevaring og en central køkkenø. Fra køkkenet har man adgang ud til huset atrium.

Image

INTERIØR

Huset bygges i naturlige og afdæmpede materialer, som går i ét med naturen. Derudover er der valgt materialer, som holder længe og er praktiske i et travlt familieliv.

Image