NYBYG

Sommerhus som h-hus

På en bakketop med udsigt udover Århusbugten ønskede en familie sig et særligt sted med plads til både forældre, børn og bedsteforældre, men samtidig skulle det være muligt kun at benytte en begrænset del af huset, når ikke alle er tilstede. 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Ebeltoft
180 m2
Under opførelse
Privat

FAVN UDSIGTEN

Husets særlige H-form kommer af placeringen på toppen og et oplagt valg om at favne udsigten og lukke solen og dagslyset ind. I de længer, der opstår i H-huset findes en opdelt børne- og voksenafdeling, opholdsafdeling, mellembygning med spiseplads.
Image

NATURLIG FORM SKABER GÅRDRUM

Husets form definerer naturligt et sydvestvendt gårdrum. Brugen af gårdrummet understreges yderligere af et stort skorstenselement der om dagen absorberer varmen fra solen og frigiver den langsomt om aftenen, hvilket forlænger muligheden for at sidde ude.
Image
Image

UDSIGT FRA ALLE RUM

Fra alle husets opholdsrum er der store vinduespartier mod udsigten, og samtidig er der skærmet af mod naboer og indblik til begge sider.

OPHOLD

Køkkenet er trukket tilbage og herfra har man overblik over både spiseafdeling og stue.
Image

Kuperet terræn

Gennem husets form defineres mange gode uderum hele vejen rundt. Husets beliggenhed i kuperet terræn giver ydermere mulighed for terrasser i forskudte niveauer.
Image

Bad med udsigt

Soveværelse med fritstående badekar. Udsigt fra både badekar og bruser.

Image

Fokus på privatliv

Til hvert værelse er der skabt en særlig niche via et indhak i facaden, der danner et privat gårdrum og samtidig tillader dagslyset at komme ind. 

Image