NYBYG

VILLA

Her har vi tegnet en ny villa på en smuk naturgrund. Villaen er indrettet som en funktionel familiebolig med børneafdeling i parterreetagen og voksenafsnit samt fællesarealer i stueetagen. Det har været vigtigt at udnytte det kuperede terræn i forhold til indretning, udsigt og kontakt til naturen. 

 

 

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Silkeborg
180 m2
Igangværende
Privat

MATERIALER

Facaderne har træbeklædning, sterne er beklædt med zink og kældervægge er i beton. Sorte vinduesrammer og døre er integreret i huset. Højt vindue i øst og vest facader trækker mere lys ind i alrum, stue og soveværelser.

Image
Image

FACADER

Villaen er tegnet som en let trækonstruktion på en tung base i beton. Det kuperede terræn på den unikke naturgrund udnyttes ved at lade øverste etage krage ud over en parterreetage. Dermed skabes god kontakt til naturen med et bredt kig til skoven. 

Image

SYNLIGE BJÆLKER

Limtræsbjælker går igennem husets loft og skaber et arkitektonisk udtryk, der tydeligt kommunikerer husets ærlige konstruktion. 

UDSIGT

Fra øverste etage er der udsigt og god kontakt til den omkringliggende skov. Den særlige placering er udnyttet med åbenhed hele vejen rundt, hvilket ligeledes skaber gode lysforhold. 

Image