NYBYG

saltvand, udsigt og feriestemning

En lille perle er oprindeligt tegnet til området omkring Nakskov, hvor vi i projektet introducerer 20 ’tiny houses’ langs kysten. Husene vil indeholde en lille stue, tekøkken, sovepladser, badeværelser og en helt fantastisk udsigt.

Lokation
Størrelse
Status
Kunde
Nakskov
140 m2
Igangværende
Kommune

UDSIGT

De små feriehuse ligger som perler på en snor langs kysten og orienterer sig mod horisonten og den smukke udsigt. 

Image
Image

Boadwalk

Boadwalken – broforløbet – skal udover at være et bindende led mellem feriehusene og fastlandet, også være offentlig tilgængelig. Dette sikrer, at området bliver et udflugtsmål for både borgerne i Nakskov samt for besøgende generelt.

Image

Materialer

De små huse er kendetegnet ved at være holdt i enkle, naturlige og få materialer. Pladsen er optimeret på få kvadratmeter, så man får både en lille stue, tekøkken, sovepladser, badeværelse og en helt fantastisk udsigt. 

vandsport og fællesskab

Broen skal være tilgængelig for alle - både gæster i husene og besøgende. Derfor er det tanken, at der langs passagen etableres en badebro, et udkigspunkt eller et nedsænkningssted for kanoer og kajakker, så stedet aktiveres og kan bruge af alle.
Image

En ny feriedestination

Frerieboligerne skal udlejes, og tiltrække besøgende. Eksempelvis vil forbindelsen til Femern kunne føre nogle besøgende med sig, som så vil kunne tilbringe et par dage eller en weekend i en af disse boliger.

Image